Okan Bayulgen Apartman Yoneticisi Oldu

Okan Bayulgen Doğan Apartmanı'nda Yönetici Oldu.


Okan Bayülgen yönetici haberi, Okan Bayulgen apartman yöneticisi haberi.
Okan Bayulgen Evi
Okan BAYULGEN

Okan Bayülgen, senelerdir konakladığı Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı'ndan iki (2) daire daha aldı ve bloğa yönetici oldu.
Apartmanda üç dairesi var

Okan Bayülgen, yapımına 1894’te başlanan ve Galata’nın anıtsal yapılarından biri olan tarihi Doğan Apartmanı’na yönetici oldu. Eşi şirin Ediger ve kızları İstanbul’la birlikte yaşadığı dört bloktan oluşan apartmanda hem kendisinin hem de Ediger’in annesi için birer daire daha satın alan ünlü televizyoncu, bulunduğu bloğa yönetici seçildi.

Kurallara uymak zorunlu

Okan Bayülgen’in yanı sıra şener şen, Tarkan ve Sezen Aksu’nun da birer dairesinin bulunduğu Doğan Apartmanı’nda yönetici olmak çok da kolay değil. Çünkü daire fiyatlarının 600 bin ile 1 milyon dolar arasında değiştiği apartmanın katı kuralları var. Kapıda güvenliğin bulunduğu, ziyaretin ancak randevuyla girebildiği Doğan Apartmanı’nda gece 22.00’den sonra yüksek sesle müzik dinlemek, gece çatı ve teraslara çıkmak, bu bölümlerde davet vermek yasak.

Özellikle sanatçıların büyük ilgi gösterdiği Doğan Apartmanı, Şener Şen ile Uğur Yücel’in başrol oynadığı “Muhsin Bey” filmine de ev sahipliği yapmıştı.

Hurriyet.com.tr'den alıntıdır.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...