Galatasaray Fenerbahçe Maçı

Galatasaray Fenerbahce Maçı Özet (2013)


Geldik beklenen o heyecan ve aksiyon dolu futbol gününe. Evet bir derbi maçı daha bizleri beklerken herkesin merak ettiği soru "Galatasaray Fenerbahçe maçını kim kazanacak ?" şeklinde. 22 Nisan 2012 Pazar günü oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde hava durumu ve zemin futbol için ideal. Galatasaray Fenerbahçe Süper Final maçı Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynancak. Şuanda bu iki ezeli rakip arasında 5 puan fark bulunuyor. Galatasaray'da Fenerbahçe'de puan almak için elinden geleni yapacak. Her iki takımın camiası bu maçı heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçının sonucunu ve özet görüntülerini sitemizde bulabilmeniz mümkün.

Sizler için Galatasaray Fenerbahçe Süper Final maçı hakkında merak edilen soruları da cevapladık.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Başlayacak ?

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Nerede Oynanacak ?

GS FB Maçı Türk Telekom Arena'da oynancak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Başlayacak ?

Galatasaray Fenerbahçe maçı 22 Nisan 2012 Pazar günü oynancak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim

22 Nisan 2012 Pazar günü oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus olacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili merak ettiğiniz bir çok konuyu sitemizde bulabilirsiniz. Galatasaray Fenerbahçe maçının ilk 11'leri muhtemel kadrolar ve daha bir çok maç ile alâkadar konu sitemizde mevcuttur. Futbola dair her şeyi Maç izle kategorimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Özeti


Galatasaray Fenerbahçe maçını Bakburaya Güncel Blog 'dan online olarak takip edebileceksiniz. Bunun yanı sıra Galatasaray Fenerbahçe maç linki ve Galatasaray Fenerbahçe Maçı Canlı izle gibi konularda ilginizi çekebilir.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Yayını Saat 19.00'da Başladı.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti ?

Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 maçı Fenerbahçe kazandı.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...