2011 - 2012 Yilinin Burc Yorumlari / Oğlak Burcu

2012 Yılında Oğlak Burcu Kişileri Neler Bekliyor ?




Yılın ilk yarısı toplumsal statünüz, işiniz, kariyeriniz gibi alanlarda zorluklar yaşayabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz, toplum içinde ve aile içinde sözü geçen kişilerle ilgili yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler yüzünden huzurunuz kaçabilir. Çıkabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Bu dönemde bazılarınız evlilik ve ortaklık alanında bir değişim yaşayabilirsiniz. İyimser duygularınız değişmeye başlayabilir. Ailenizle ya da evinizle bağlantılı bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmeler ilişkilerinizin de hareketlenmesini sağlayacak. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Gayrimenkul konusunda, iş ve kariyer alanında ve yurtdışı bağlantılı konularda, hareketli gelişmeler olabilir.

2012 Oğlak Burcu İş Hayatı


Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir veya dostlarınızla birlikte bir çalışmaya katılabilirsiniz. İş yerinizi, ekibinizi büyütebilir, yeni çalışma ortamları bulabilir, ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değişik yerlerden ve değişik projelerden para kazanma isteğiniz artabilir. Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin. Genel bir isteksizliğiniz olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

2012 Oğlak Burcu Aşk Hayatı


Yılın özellikle ilk ayları ikili ilişkilerde tartışmalar çıkabilir. Özellikle kıskançlık yüzünden canınız sıkılabilir. Hazirandan sonraki dönemde ikili ilişkilerinizle ilgili her bakımdan şanslı olacaksınız. 2012 Yeni başlangıçlar yapma fırsatı bulacaksınız.
Bu dönemde de aşk hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeler günlük hayatınızı renklendirecek ve içinizdeki gerginliği azaltacak.

2012 Oğlak Burcu Sağlık


Cilt problemleri çekebilirsiniz. Sağlık sorunları ancak yoğun çalışmalar nedeniyle yaşanabilir.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...