Sherlock Holmes 2 Offical Trailer / Sherlock Holmes A Game Of Shadows HD Kalitede Fragman İzle

Sherlock Holmes A Game Of Shadows Fragmanı Ve Tanıtımı


Sherlock Holmes 2 16 Aralık 2011 tarihinden itibaren sinemalarda izleyebileceğiniz güzel bir baş yapıt.1.filmi çok beğenilen Sherlock Holmes bakalım 2.filmi yani Sherlock Holmes A Game Of Shadows'la ne kadar beğenilecek...Fragmanı sizlerle.






Sherlock Holmes A Game Of Shadows  Tanıtımı


Sherlock Holmes ( Robert Downey Jr ), Avrupa etrafında suçların hepsini Profesör James Moriarty (bağlı inanan görünüşte ilişkisiz bir dizi soruşturma Jared Harris), Holmes gibi akıllı bir suç dehası . Moriarty, başka bir suikast düzenler sonra, onu zehirler Irene Adler (Rachel McAdams Holmes için duygularını onu yararlılığını tehlikeye gibi) . Bu arada, Holmes Watson ( alır kardeşi Mycroft (Jude Law ) Stephen Fry onun bekarlığa veda partisine) ve Moriarty Kullanıcı başka bir amacı kurban, Sim (adlı çingene söyleyen bir servet kazandırır Noomi Rapace) . Holmes, o ona soruşturma devam ederse, Watson bir hedef olacağı Holmes uyarıyor Moriarty ile tanışır . Holmes, Watson ve onun yeni karısı Mary (, tren stows Kelly Reilly, trenden Mycroft güvenli ellere Mary vurma sırasında kendisinin ve Watson savaş Moriarty erkekler, kendi balayı hedef) Ikilisi Fransa'da geldiğinizde Holmes Moriarty onu onunla birlikte kardeşi Rene çalışmaları nedeniyle hedef Sim söyler ve o gevşek bir sonu oldu.

Paris'te bir otel yerine havaya uçuruldu; Moriarty grev, ancak Holmes Moriarty onu aldatmış olduğunu çok geç fark inanıyorum Holmes, Watson ve Sim operaya gitmek. Holmes cesetlerinin üzerinden bakar gibi, o partide belirli bir konuk ateş Moriarty Kullanıcı Albay Sebastian Moran (Paul WS Anderson), uğradığı bir silahlı saldırı için bomba bir kapak olduğunu anlar. Takip adamın, son zamanlarda Moriarty tarafından satın alınan hisse senetlerinin çok sayıda olmuştur Almanya'da bir silah fabrikasının mülkiyeti, Holmes ve Watson, araştırmak, ancak Holmes yakalanır. Moriarty o pamuk Avrupa'da şirketler, silah ve diğer mal ve onlar için büyük bir talep oluşturmak ve ona bir servet yapacak bir savaş başlatmak için planlarını hisse sahibi ortaya koymaktadır. Watson Holmes kurtarır ve geçen bir tren iki fabrika kaçmak. Holmes diye özetliyor Moriarty sonraki hedef, o savaşa teşvik etmek için dünya liderleri arasında bir olay yaratacak bir barış zirvesi.

Mycroft ile zirvede Holmes ikiz Moriarty için çalışan bir dizi aslında ikiz olmadığını deduces ve bir deney bir adam başka bir yüz kazandırıyor . Rene taraf konuk gibi bakmak için yapılmış ve Moriarty adına hareket fark, Watson ve Sim Holmes üzerinde bir balkon, bir satranç oyunu Moriarty davet ederken hangi konuk bulmak şelale . Watson ve Sim başarıyla Rene durdurmak, ama Moran tarafından öldürülür. Bu arada, Holmes Almanya'da Moriarty tüm varlıkları, izleme, bir hesap kitap, onun amel onu bağlayan delil tek parça çaldı ve Mary Müfettiş Lestrade (Londra, geri aldığını Moriarty ortaya koymaktadır Eddie Marsan) müsadere . . Holmes ve Moriarty zihinsel bir savaş planı ve hem Holmes kaybetmek fark başka hiçbir seçeneği ile, Moriarty gözleri piposunu Holmes darbeler kurum onu bu kadar Holmes onu kapmak ve her ikisi de kapalı balkon ve şelale içine vurmak rahatsız edici. Bir süre sonra, Watson ve Mary Watson Holmes ile yaptığı son durumda yazılı tamamlarken başka bir balayına gitmek için hazırlar . Mycroft oksijen solunum cihazı teslim Holmes hayatta Watson, uyarılar, ve o Mary Holmes kendisi Watson odasında gizli ortaya çıkarırken iletimine ilişkin soruya çalışır.


Oyuncular


Robert Downey Jr , Sherlock Holmes
Jude Law gibi Dr. John Watson
Naomi Rapace Sim olarak
Profesör Moriarty Jared Harris gibi
Stephen Fry gibi Mycroft Holmes
Kelly Reilly gibi Mary Morstan-Watson
Rachel McAdams gibi Irene Adler
Eddie Marsan olarak Müfettiş Lestrade
Geraldine James as Mrs. Hudson
Paul Anderson as Sebastian Moran
Fatima Adoum
Gilles Lellouche

Kaynak: Wikipedia

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...