Eşek Sütü Faydaları Nelerdir ? Eşek Sütü Nedir ?

Eşek Sütünün Faydaları


Esek Sutu
Gündemde eşek sütünün faydaları var. Antalya'da konaklayan bir vatandaşımız eşek sütünün astım hastalığına, bronşite ve kanser hastalığına iyi geldiğini hatta şifa olduğunu söyledi. Antalya'da ki bu vatandaşın evine ülkenın değişik yerlerinden giden hastalar yapılan tedavilerden sonra iyileştiklerini söyleyip eşeği sağana ve eşeğin sahibine teşekkürlerini sunuyorlar.
Şunuda unutmayalım ki 2 sene önce yapılan bir araştırmaya dayanarak uzman kişiler eşek sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu ortaya çıkardılar.Kalsiyum açısından zengin olan eşek sütü kemik erimesi olanlara ve süt tozuna alerjisi olan bebekler içinde tavsiye ediliyor.

Eşek Sütü Yararlımıdır ?
Eşek sütünün bebekler için yararlı olduğu söyleniyor ancak anne sütü çok daha önemli.Eşek sütünde bulunan protein ve kalsiyum anne sütünün içerisinde bulunan protein ve kalsiyuma cok yakın değerlerde olduğu söyleniyor.

Eşek Sütü Nasıl Kullanılmalı ?
Yapılan araştırmalara göre içerdiği doğal maddelerin kendini koruyabilmeleri için tam anlamıyla fayda sağlayabilmesi için eşek sütünün kaynatılmadan çiğ olarak içilmesi gerekiyormuş.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...