Nurullah Selim 2.Tur Izle Yetenek Sizsiniz Turkiye 4 Mart

Nurullah Selim 2.Tur Dans Performansı Izle Yetenek Sizsiniz Türkiye.




Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim 2.Tur Dansi Izle. 4 Mart 2012


4 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye Izle, 4 Mart Nurullah Selim 2.Tur Performansı Izle, Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim 2.tur izle, Nurullah Selim 2.tur izle, Nurullah Selim ikinci tur izle.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur Gösterileri Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
Nurullah Selim Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin birinci turunda ortaya koyduğu gösteriyle izleyicilerin kalbini kazanmayı başarmıştı. Yetenek Sizsiniz Türkiye jurisinde yer alan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın, Nurullah Selim 'in performansını beğenmişlerdi ve evet oyu vermişlerdi.Geldik Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur performanslarına. Acaba Nurullah Selim 2.tur da neler yapacak ? Nurullah Selim'in 2.tur performansılarını burada bulabilirsiniz.Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim 2.tur Izle. Bakburaya Blog'da 4 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.tur performanslarını bulabilirsiniz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim 2.Tur performansı Izle.




Nurullah Selim 1.Tur Izle Yetenek Sizsiniz Türkiye

5 yorum

avatar

Bence çok sempatik :)))))))

avatar

yha allahım yok böle bitane daha tatlı bi çoçukk nurullahh kalbimiz Seninleeeeee sonuna kadarrr :) :)

avatar

çok tatlı çok sempatik kalbimiz seninle inşalah birinci olurson

avatar

Bu bir yıldızın doğuşu bence gerçekten sonuna kadar hak ediyor yeteneksizsin Nurulllahla başka bir güzel inşlh daha iyi yerlerde görürüz yeteneksizsinden bukadar tat aldığımı hatırlmıyorum :)

avatar

nurullah çok komiksin gerçekten

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...