Ziraat Bankası Mülakat Soruları

2012 Zıraat Bankası Mülakat Sınavı Soruları


Ziraat bankasi mulakat sorulariHer geçen gün sınavlar ve sonuçların açıklandığı bu günlerde şuan için gündemde olan sınavlardan biri de Zıraat Bankası Mülakat Sınavı olarak kendini gösteriyor.
Zıraat Bankası tarafından yapılan yazılı sınavın akabinde başvuruların yoğunluğundan dolayı işe alınabilecek olan elemanlara bir de mülakat sınavı yapılıyor. Yaptığımız mülakat soruları araştırmasından yola çıkarak Zıraat Bankası Mülakat Sınavı'nda çıkabilecek soruları sizlere sunuyoruz. Mülakat sınavında kendinizden emin ve direkt cevaplar verin. Hoş bir üslup kullanın. Karşınızdakine saygı duyun konuşurken sözlerini kesmeyin, dinleyin. Bitirdiğinde siz konuşun. Bu konuyu 2012 Zıraat Bankası Mülakat Sınavı için hazırlananlar ve araştırma yapanlar için oluşturduk. Yorumlarınızla bizlere destek olabilirsiniz.

Zıraat Bankası Mülakat Sınavı Soruları (2012)

Ekonomiden sorumlu devlet bakanı kimdir ?

Türkiye'de enflasyon oranı nedir ?

Türkiye'de ekonomik büyüme ne durumdadır ?

Ziraat bankası genel müdürü kimdir ?

SPK başkanı kimdir ?

SPK: piyasanın açıklık kuralına göre yönetilip yönetilmediğini kontrol eder. Doğru mu yanlış mı ?

Merkez bankası başkanı kimdir ?

Kara para nedir ?

Kara para :Yasal olmayan yollardan elde edilen paradır.

Eft nedir ?

Havale Nedir ?

Virman Nedir ?

Bu soruların cevaplarına çalışırsanız Zıraat Bankası Mülakat Sınavı için bilgi edinmiş olabilirsiniz. Bakburaya Blog olarak 2012 Zıraat Bankası Mülakat Sınavı'na girecek tüm adaylara başarılar dileriz.