23 Kasım 2012 Beyaz Show Konukları (Demet Akalın)

Beyaz Show 23 Kasım 2012 konukları belli oldu. Cuma akşamlarının müthiş talk show programı Beyaz Show 23 Kasım 2012 Cuma gecesi seyircisi ile buluşuyor. Yine dopdolu bir program hazırlayan Beyazıt Öztürk ve Beyaz Show ekibi konuklarıyla da göz dolduruyor. Her hafta dizi oyuncuları ve şarkıcıları konuk eden Beyaz Show bu hafta da süper konuklarla karşımıza çıkıyor. Beyaz Show 23 Kasım 2012 misafirleri şimdiden çok konuşulmaya başladı ve bu seferki program yine çok eğlenceli yine çok neşeli olacak gibi görünüyor.

Beyaz Show Konukları 23 Kasım 2012

Beyaz Show bu Cuma konukları ile ekranları başındaki seyircilerine merhaba diyecek. Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı sevilen program yep yeni konuklarla yayın hayatına devam ediyor. 23 Kasım 2012 Beyaz Show konukları şu şekilde belirlendi.
  • Demet Akalın
  • İlker Kaleli
  • Emre Kaya
  • Rıdvan Dilmen

Beyaz Show 23 Kasım 2012 Konukları (Misafirleri)

Beyaz Show 23 Kasım 2012 konukları yine şahane görünüyor. Demet Akalın yeni albümü ile Beyaz Show'da olacak. Demet Akalın Beyaz Show'da yeni şarkılarını hayranları için söyleyecek. Bakalım mankenlikten şarkıcılığa geçen Demet Akalın'ın bu seneki albümünde hit şarkıları var mı... Demet Akalın Beyaz Show'da güzelliği ile de seyircileri büyüleyecek gibi görünüyor...

Kaynak : Beyaz Show Konukları