Anzer Balının Faydaları Nelerdir ?

Anzer Balı Anzer Balı hakkında bilmedikleriniz ve duymadıklarınızı ele alacağımız Anzer Balı konumuza hoşgeldiniz,Anzer Balı'nın faydaları saymakla bitmez Anzer Balı kullanım yöntemleride saymakla bitmez.Anzer Balı dedin mi aklımıza gelmesi gereken ilk durum Rize Anzer Balı olmalıdır, çünkü Rize'de Anzer Balı Anzer yaylasında yetişir ve tam bir şifa kaynağıdır.Anzer Balı satışı yapan bir çok bal firması olmasına rağmen Anzer Balı satan firma seçimi konusunda dikkat etmemiz gerekmektedir ve Kalite Anzer Balı satan yerlerin sayısı rekabet arttıkça azalmakta malesef ki herkes para peşinde koşarken Anzer Balı'nın büyüsünü kaybettiriyorlar.

Anzer Balı

Anzer-Bali-Faydasi
Anzer Balı
Hastanız var şifa arıyorsanız Anzer Balı'nı tercih etmelisiniz... Gelielim Anzer Balı'nın faydalarına.

Anzer Balı'nın Faydaları

    Anzer Balının Faydaları Nelerdir ?
  • Anzer balı, akciğer, beyin ve astım hastalığına iyi gelir.
  • Anzer balı, öksürüğü ve cilt bozukluklarını giderir,
  • Anzer balı, bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Anzer balı, kemikleri kuvvetlendirir.
  • Anzer balı, damar sertliğini giderir.
  • Anzer balı, vücut direnci arttırır.
  • Anzer balı, cinsel gücü arttırır.
  • Anzer balı, gözleri güçlendirir.
  • Anzer balı, hücreleri yeniler.
  • Anzer balı, kanı temizler.
  • Anzer balı, iştah açar.

Anzer Balı'nın Kullanımı ve Saklanması

Yetişkinlerde; Anzer Balı sabah aç karınla bir tatlı kaşığı, akşam yatarken bir tatlı kaşığı Çocuklarda; sabah aç karınla bir çay kaşığı, akşam yatarken bir çay kaşığı Anzer balı'nın saklanması hususunda sizlere şunları söyleyebiliriz. Baldaki en önemli değişiklik kristalleşme ve akışkanlığını kaybetmesidir. Anzer balının kristalleşmesi halk diliyle şekerlenmesi halk arasında yanlış anlaşılmaktadır. Baldaki kristalleşme balın doğal olduğunu gösteren en önemli delildir. Anzer balının akışkanlığını kazanması kristalleşmesinin kaybolması için balı 40 derecelik ılık bir suda 3-4 kez kavanozuyla birlikte bekletmek yeterlidir. 60 derecenin üstü ve 0 derecenin altındaki sıcaklıklar Anzer balının içerisindeki minarel ve değerlerin kaybolmasına neden olur. Bu yüzden Anzer balı kesinlikle buzdolabın da muhafaza edilmemelidir. Anzer balı ışığa karşı duyarlı olduğundan ışık görmeyen yerlerde muhafaza edilmelidir. Bal çevresindeki kokuları çektiğinden balın bulunduğu kavanozun kapağı hava geçirmeyecek biçimde iyice kapatılmalıdır. Açıkta bırakılan Anzer balının üzerinde köpürmeler ve tadında ekşime meydana gelir. Anzer balı kahvaltıda tüketilen diğer bal türlerinden değildir. Ve genellikle şifa niyetiyle tüketilmektedir. Şifayı Allah dan bekleyeceğiz ve Anzer balını da şifamıza aracı olarak kullanacağız. Ecdadımız Anzer balını yiyecek olarak kullanmaktan daha çok hastalıklara karşı koruyucu deva kaynağı, güç ve direnç arttırıcı olarak kullanmışlardır. Ürettiğimiz Anzer balını tek elden ve aracısız satmaktayız. Üretim yerimiz Rize bölgesi Anzer yaylasıdır.

Anzer balının faydaları ile ilgili eklemek istediklerinizi yorum bölümünden yazabilirsiniz.