Ezgi Eyüboğlu Gelinlikli Hali

Ezgi Eyuboglu
Ezgi Eyüboğlu Gelinlik Giydi.
Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu geçtiğimiz günlerde bir derginin çekimleri için gelinlik giydi. Bir hayli şık ve güzel görünen Ezgi Eyüboğlu'nun gelinlikli hali çok beğenildi. Sevenleri arasında oldukça ilgi gören bu fotoğraflar bir dergi için modellik yaparken gelinlik giydiği anlar olarak literatürde yerini aldı. Gelinlikle objektif karşısına çıkan Eyüboğlu "Çocukluğum beni mutluluğa hazırladığı kadar, hayatın zorluklarına da hazırladı. Sorunların üstesinden nasıl gelinebileceğini öğrendim. Ayrıca çocukken hiç evlenmek, gelin olmak gibi hayaller kurmazdım. Ama zaman geçti, artık evliliğe o kadar uzak değilim." açıklamasını da yaptı. Bu açıklama hayranları arasında acaba yakın zamanda evlilik olur mu sorusunu ortaya çıkardı.

Kısaca Ezgi Eyüboğlu'nu Tanıyalım

Ezgi Eyüboğlu 15 Haziran 1988 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Bir çok dizide oyunculuk yapan başarılı kariyere sahip hanım oyunculardan biridir.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...