Fatih Neden Bitti ? Niçin Yayından Kaldırıldı ?

Televizyon ekranlarına yeni dizi sezonunda başlayan ve oldukça uğraş isteyen Fatih dizisi ile ilgili geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılacak söylentileri çıkmıştı. Biraz araştırdıktan sonra baktık ki söylenenler doğruymuş. Fatih dizisi gerçekten bitiyormuş. Magazin programlarından veya dizilerle ilgili haber yapan programlardan da bileceğiniz üzere Fatih dizisi için çok büyük bütçeler harcanmış oyuncular sakal bırakmış ve dizi için en iyi şekilde senaryo hazırlanmıştı. Ancak Fatih seyirciden beklenen ilgiyi görmeyince doğal olarak devamının çekilmeyeceği bildirildi. Reyting sıralamasında bekleneni veremeyen Fatih dizisinin son bölümünde olacaklar ise şu şekilde özetlendi.

Fatih dizisi neden bitti
Fatih Dizisi Neden Bitti ?

Fatih Final Bölümünde Neler Olacak ?

Züleyha karakterinin Mahmud Paşa'nın eşi olduğu bilgisini edinen Şehzade Mustafa bu duruma çok sinirlenir ve onuru kırılır. İlk olarak bu durum yüzünden Mahmud Paşa'ya yaşananları anlatmak istemiştir ancak tam anlamıyla anlatamayacaktır. Daha sonra ise Züleyha karakterini tenha bir yere çağırır ve onunla yüzleşir. Turahan karakteri ise bu yüzleşmeye tanıklık edecek isimdir.

Fatih dizisinin son bölümünde yaşanacaklar bu şekildeydi. Fatih dizisi bekleneni veremediği için final yapma kararı aldı. Eylül ayında yayın hayatına başlayan tarihi dizi önümüzdeki günlerde son bölümü ile ekranlarda olacak.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...