2014 Bedelli Askerlik Ne Zaman Çıkacak ?

Bedelli askerlik konusu ülkemizde her sene gündeme gelir. Özellikle bedelli askerlik pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Askerlik ile ilgili genç kesimin ve yaş adli dolanların GBT kontrollerinde yakalanmasıyla derhal askere alınmaları için işlemler başlatılır. Dolayısıyla askere gitmek istemeyenler tecil ettirmek durumundadır. Ya da 2014 bedelli askerlik ile problemlerine çare bulabilirler. Medyaya yansıdığı kadarıyla aktaracak olursak 2014 senesine yönelik son bir defa daha bedelli uygulamasına gidebilirmiş. En azından bizim edindiğimiz tüyolar bu yönde. Çünkü Numan Kurtulmuş'un açıklamalarına bakacak olursak tabi ki kişisel görüş olarak söylemiş ancak daha önce oldu neden tekrar olmasın. 25 yaş olarak konuşuluyor fakat henüz 2014 bedelli askerlik ne zaman çıkar net bir söylem yok. Tahmini konuşmalar var yani 2014 bedelli askerlik ne kadar veya 2014 bedelli askerlik ne zaman gibi sorulara kesin cevaplar şuan için maalesef verilemiyor.

2014-Bedelli-Asker


Sizlerde "2014 Bedelli Askerlik Ne Zaman Çıkacak ? konusu ile ilgili edindiğiniz bilgi ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aşağıdaki yorum bölümünü kullanmanız yeterli olacaktır.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...