7 Ağustos Beşiktaş Olimpiyakos Maçı İzle

Beşiktaş Olimpiyakos Maçı 7 Ağustos 2016


Beşiktaş Olimpiyakos Maçı İzle, Besiktas Olimpiyakos Maci Canli izle, Besiktas Olimpiyakos Maci 7 Agustos

Beşiktaş Olimpiyakos maçına dair detaylar basına yansımaya başladı. Yeni stadyumun, takımın ve oyuncuların tanıtımı niteliğindeki Beşiktaş Olimpiyakos maçına ilgi büyük. 7 Ağustos 2016'da oynanacak olan maç için kareografiler ve tezahüratlar şimdiden hazırlandı.

Bilindiği üzere bir Yunanistan takımı olan Olimpiyakos daha öncede Türk takımları ile maçlar yaptı. Bu sene de BJK yani Beşiktaş futbol takımı Olimpiyakos ile kendi sahasında çarpışacak. Hazırlık maçını önceden sitesinden taraftarlarına duyuran siyah beyazlı ekibin maçı için paso lig ile maçı izleyecek olanlar şimdiden heyecanla maç saatini bekliyor.

Besiktas-Olimpiyakos-Hazirlik-Maci

2016 - 2017 sezonunun ilk maçlarından olan Beşiktaş Olimpiyakos maçı ile ilgili bilgiler şöyle aktarıldı.

Maç Bilgileri : Tarihi, Saati, Stadyumu


BJK - Olimpiyakos Maçı Tarih : 7 AĞUSTOS 2016
BJK - Olimpiyakos Maçı Saati : 20.00
BJK - Olimpiyakos Maçı Stadı : Beşiktaş VODAFONE ARENA


Kombine taraftarlar için indirimli bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi ;

Beşiktaş - Olimpiyakos İndirimli Bilet Fiyatları 1. Kategori: 100 TL, 2. Kategori: 87,5 TL, 3. Kategori: 75 TL, 4. Kategori: 62,5 TL, 5. Kategori: 55 TL, 6. Kategori: 45 TL, 7. Kategori: 30 TL, 8. Kategori: 25 TL.

Beşiktaş - Olimpiyakos Maçı İzle 7 Ağustos


Karşılaşma D-Smart 77. kanalda izleyici ile buluşacak. Herhangi bir Yunan kanalı karşılaşmayı yayınlayacak mı henüz bir bilgi yok. Ancak yayınlayacak olan olursa bu başlık altından aktaracağız. Sizlerde yorumlarınızla bizlere eşlik edebilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...