25 Ocak 2017 Ekonomik Gelişmeler

Türkiye'de süreçlerin ekonomik gelişmelere etkisini artık herkes biliyor. 25 Ocak 2017 ekonomik gelişmeleri salt olarak ele almak yanlış olur. Hem siyasi taraf hem teknolojik yenilikler, gelen büyük işler vs. toplu olarak derlemek gerekir. 25.01.2017 ekonomik gelişmeler adı altında derlediğimiz haberleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Dünyada ve ülkemizdeki 25 Ocak 2017 ekonomik gelişmelerin forekse etkisi de ayrıca ele alınmalıdır tabi ki...

ekonomik-gelismelerin-forex-etkisi

25.01.2017 Ekonomik Gelişmeler

Ekonomi ve siyaset gündemi - 25 Ocak 2017

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Madagaskar'da

- Erdoğan, Madagaskar Cumhurbaşkanı Hery Rajaonarimampianina tarafından resmi törenle karşılanacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmaların imza töreni gerçekleştirilecek ve iki cumhurbaşkanı ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Madagaskar Ulusal Meclis Başkanı ve Senato Başkanı ile beraberindeki heyeti kabul edecek Erdoğan, Türkiye-Madagaskar İş Forumu'na katılacak. Madagaskar Devlet Yüksek Nişanı Takdim Töreni'nin ardından Rajaonarimampianina, Erdoğan'ın onuruna yemek verecek.

(Antananarivo)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım partisinin genel merkezinde düzenlenecek AK Parti 115. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılacak.

(Ankara/10.00/18.00)

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/12.00)

4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/11.30)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 7. Buhara Medya Ödülleri Töreni'ne katılacak.

(Ankara/19.30)

2- TÜİK, ocak ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de çatışan taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

AA

25 Ocak 2017 ekonomik gelişmeler bu şekilde haberlere yansıdı. Ekonomistler bunları farklı farklı yorumladı ancak sizlerin tecrübesi ve aklınızda oluşan fikirler ile ilgili tüyoları da aşağıdaki yorum panelinden yazabilirsiniz. 25 Ocak 2017 ekonomik takvim bilgisi ile birlikte bu gelişmeler ve ekonomideki etkisi ile ilgili bilgi verebilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...