Yasemin Meler Kimdir ? Yasemin Meler Hakkında

Bugun Ne Giysem Yarışmasının Kazananı Yasemin Meler Oldu.


YASEMIN MELER

"Bugün Ne Giysem ?" programı 30 Aralik 2011'de yayınlanan harika bir final gecesiyle kazananını buldu. Yasemin Meler isimindeki yarışmacının kazandığı final gecesi Ivana Sert'in dans showu ile heycanı doruklara taşıdı.

Günlerdir Türkiye'nin en şık kadınını arayan yarışma birbirinden ünlü jüri üyelerininde olaylarına şahitlik yaptı. Ivana Sert, Hakan Akkaya ve Nur Yerlitaş ile yola çıkan jüri üyleri daha sonra Nur Yerlitaş'ın Güllüm Show'da kendisinin taklit edilmesinden sonra jüri üyeliğinden ayrılmıştı. Nur Yerlitaş yerine Barbaros Şansal'ın yarışmaya katılmasıyla devam etti ama bir süre sonra da Barbaros Şansal'ın da ayrılmasıyla büyük bir polemiğe yol açmıştı.

Dün gece de jüri üyeliği yapan birbirinden ünlü isimlerin işleri çok zordu. Karşılarındada artık kendilerinden çok emin ve birbirinden şık yarışmacılar vardı. Halkında oylamasıyla 1.Yasemin Meler olurken 2.isim Betül Sinem Sezgin 3.isim Seda Öğür oldu.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...