Cagin Parmaksiz 2.Tur Iluzyon Gosterisi Izle Yetenek Sizsiniz Turkiye 4 Subat 2012

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur Çağın Ilizyon Performansı Izle. 4 Şubat 2012


Yetenek Sizsiniz Turkiye 2.Tur Çağın Ilizyon Gosterisi Izle.

Cagin Ilizyon 2.Tur Izle

Çağın parmaksiz yetenek sizsiniz 2.tur ilizyon gosterisi izle, 4 Şubat 2012 Yetenek Sizsiniz Turkiye Çağın Ilizyon izle, Çağın Ilizyon 2.tur gosterisi izle,4 subat Çağın Ilizyon performansı izle, cagin ilizyon sovu 2.tur yetenek sizsiniz izle.

Çağın Ilizyon Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur Izle.


Çağın Ilizyon Dansi ilk turdaki performanslarında izleyiciyi hayran bırakmıştı. Bakalım Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2.turundaki performansları nasıl olacak ? Seyirci Çağın Ilizyon gösterisini beğenecek mi ? İşte bu soruların cevabını bu akşam göreceğiz.4 Şubat 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye Çağın Ilizyon ve diğer performansları Bakburaya Blog'da bulabileceksiniz.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 4 Şubat 2012 saat 20.00'da yayına başlaydı.


Çağın Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur İlüzyon Gösterisi Full Izle ;

Cağin Parmaksiz Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur İluzyon Gösterisi Kısa Video Izle ;

1 yorum:

avatar

Bu illizyonlar bıktırdı valla.Duvarın arkasından Çağın Parmaksız denilen çacuğa hazırlanan kağıdı eline verirler.Çağın, zarfın arkasında elinde tuttuğu kağıdı hızlı bir şekilde çeker.Dikkat ederseniz zarfın içinden çıkmaz.Burda kameramanda yardımcı olmaktadır.Çünkü tam çekme esnasında uzak çekim başlatılıyor.Ama dikkatlice bakılınca anlaşılabiliyor.Seyirciyi özellikle bu hileyi göremiyeceği bir noktada sabitler.Bu kadar... %100 Acun da bu işte ortaktır.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...