Atletico Madrid Granada Mac Ozeti

Atletico Madrid Granada Mac Ozeti




11 Mart Atletico Madrid Granada Maci Özet


Temsilcimiz Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid takımı İspanya La Liga maçında sahasında Granada takımını konuk ediyor. Türkiye Saati ile 13:00′de başlayan 11 Mart 2012 pazar günü oynanan A.Madrid Granada maçının kadrosunda Arda Turan’da yer alıyor. Madrid ekibinin antrenörü arjantinli simeone sakatlıktan yeni çıkan temsilcimiz Arda turan için maçın durumuna göre oyunun ileri ki dakikalarında oyuna dahil olabilir dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 27. haftasında Granada’ya karşı oynayacak Atletico Madrid’de sakatlığı geçen Arda Turan kadroya alındı.
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, pazar günü yapılacak Granada maçının 18 kişilik kadrosuna Arda’yı da dahil etti. Simeone ayrıca, ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a karşı oynattığı B takımdan aldığı 17 yaşındaki Saul’ü de kadroya çağırdı.

Simeone, bugün düzenlediği basın toplantısında, Granada karşısında 3 puan almak zorunda olduklarını vurgulayarak, ”Granada maçının özrü yok. Ne yorgunuz ne de sakatlıklar var” şeklinde konuştu.

Arda’nın Granada maçında yedek kulübesinde oturacağını açıklayan Simeone, Türk futbolcu için ”Belki sonlara doğru oyuna girebilir” dedi.

Sponsorlu Bağlantılar




La Liga’da ilk 4′e kalmayı hedefleyen Atletico Madrid, 33 puanla 9. sırada yer alıyor.

-Guardiola’dan Mourinho’ya yanıt-

Öte yandan, Barcelonalı Gerard Pique’nin geçtiğimiz hafta hakem karşıtı sözlerinden dolayı hakem kurulu tarafından disiplin komitesine şikayet edilmesiyle başlayan tartışmalar büyüdü.

Barcelona Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun son oynanan El Clasico’da maçın hakemini Nou Camp Stadı’nın otoparkında beklediğini ve onunla konuşmasına rağmen hiç bir ceza almadığı hatırlatılmıştı.

Tartışmayla ilgili görüşü sorulan Mourinho, ”Ben mükemmel biri değilim ve hakemleri eleştirdim. Farklı bir imaj ortaya koyanlar, şimdi aynısını yapıyorlar. Sonuçta hepimiz aynıyız” derken, İspanyol basını bu sözlerin arkasındaki ismi Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola olarak gösterdi.

Guardiola da bugünkü basın toplantısında konuya ilişkin şunları söyledi:

”Her ikimiz de kazanmak istediğimizden dolayı birbirimize benziyoruz ama başka bir benzerliğimiz yok. Eğer öyleysek, bazı şeyleri kötü yapmış olmalıyım. Hiçbir zaman onun düzeyine çıkmayı arzu etmedim. Milyonlara değer görüntü ve sözler var, binlerce basın toplantıları var. Her ikimizde kazanmak istiyoruz ama farklıyız. Ama bana ‘ona benziyorsun’ derlerse, artık ona daha iyi bakmam gerekir. Kurumumu kötü bir duruma sokmak istemiyorum. İnsanların benden utanmamasını sağlamaya çalışıyorum.”

Guardiola, Real Madrid’in layık olduğu için şampiyonluk yarışında Barcelona’nın 10 puan önünde bulunduğunu ve Madrid takımını yakalamanın çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak ZAMAN

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...