Survivor Hasan Kimdir ? (Biyografisi) Survivor Hasan Kaç Yaşında ?

Survivor Hasan Kimdir ? (Hasan Yalnızoğlu)


Survivor Hasan kimdir veya Survivor Hasan biyografisi gibi konuları merak eden takipçilerimiz için oluşturduğumuz konulardan biridir. Bu içerikte Survivor Hasan yani Hasan Yalnızoğlu hakkında bilmek isteyebileceğiniz bilgiler mevcuttur.

Survivor Hasan diye bilinen Hasan Yalnızoğlu 1974 senesinde Üsküdar'da dünyaya gelmiştir.İlköğretimini Üsküdar'da tamamlayan Hasan Yalnızoğlu küçük yaşta jimnastik yapmaya başladı. 6 Yaşında jimnastik yapmaya başlayan Hasan küçüklüğünden beri spor hayatının içinde olan bir yarışmacı. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Ve Spor Hocalığı bölümünden mevzun oldu. Bunun yanı sıra yine Marmara Üniversitesi'de Yöneticilik okudu ve mevzun oldu.

Survivor Hasan Hakkındaki Görüş Ve Fikirlerinizi BURAYA tıklayarak paylaşabilirsiniz.

2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programına katılacak isimlerden biriside Hasan oldu. Hasan Survivor'ın gönüllüler grubunda yarışıyor.

"Issız bir adada yaşamak için her şeyi yapabilirim." sloganıyla Survivor tanıtımlarında yer alan Hasan fiziğiyle dikkat çekiyor.

Anadolu Ateşi'nde de Survivor Hasan görev almıştır. Uzun bir süre dansçılık yapmıştır.

Survivor Hasan Resimleri
Survivor Hasan

Survivor Hasan

Survivor Hasan

Survivor Hasan

Survivor Hasan

1 yorum:

avatar

Bravo Hasan.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...