Furkan Palali Kimdir ? Furkan Palali Biyografisi

Furkan Palalı Kimdir ? - Furkan Palalı Resimleri


Furkan Palalı kimdir diye merak eden takipçilerimize yönelik açtığımız bu konuda Furkan Palalı biyografi, Furkan Palalı kaç yaşında ? Furkan Palalı boyu kaç ? Furkan Palalı resimleri gibi içerikleri bulabilirsiniz. Özgün olarak yazmaya çalıştığımız bu içeriği umarız beğenirsiniz.

Furkan-Palali-Boyu


Öncelikle Furkan Palalı 2011 senesi Best Model birincisidir. 1986 senesinin 27 Ekim tarihinde dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği'nden mezun olmuştur. Daha önce basketbol da oynayan Furkan Palalı'nın boyu 1.90 CM'dir. 6 aylık bir tiyatro eğitimi ve 2 aylık bir yaratıcı drama eğitimi vardır. Daha çok podyumlarda karşımıza çıkan Furkan Palalı son zamanlarda Hazal Kaya'nın rol aldığı Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde rol almasıyla da gündeme geldi.

Furkan Palalı Fotoğraf


Furkan Palalı 2016-2017 sezonunda NO:309 isimli televizyon dizisinde yer almaktadır. Bu dizi ile birlikte hayran kitlesini genişletmeyi başaran Furkan Palalı kariyerine dizi-film oyunculuğu ile devam etmektedir.

Furkan Palalı Boyu, Yaşı, Kilosu, Nereli


  • Boyu : 1.90 CM
  • Memleketi : Konya
  • Doğum Tarihi : 27 Ekim 1986
  • Kilosu : 81 KG
  • Burcu : Akrep

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...