Eser Yenenler O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Eser Yenenler isimli şarkıyı O Ses Türkiye yarışmasında seslendirdi ve bütün jüriyi döndürmeyi başardı. Eser Yenenler yarışmadı ki performansıyla stüdyodaki konukları büyülerken ekranları başında bulunan seyircileri de mest etti. O Ses Türkiye 31 Aralık 2012 Eser Yenenler performansı twitter gibi sosyal ağlarda oldukça popüler hale geldi. Eser Yenenler O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2012 tarihindeki bölümüne damga vurdu diyebiliriz.

Eser Yenenler - O Ses Türkiye (Yılbaşı Özel)

Eser Yenenler performansı ile yarışmanın en güçlü adaylarından olduğunu seyirciye ve diğer yarışmacılara kanıtladı. Eser Yenenler, şarkısı büyük ustalık isteyen bir şarkıydı ve bu Eser Yenenler Yılbaşı Özel Şarkısı seyircilerden beğeni toplarken Eser Yenenler bu şarkıyı büyük ustalıkla seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Eser Yenenler şarkısını dinlerken seyirciler de eşlik etti ve duygulandı. O Ses Türkiye 31 Aralık 2012 tarihindeki bölümünde yarışmacı adayı olarak sahneye çıkan Eser Yenenler bütün jüri adaylarını döndürdü. Peki Eser Yenenler kimin takımına gitti ? Eser Yenenler O Ses Türkiye'de Yıbaşı Özel şarkısını seslendirdikten sonra jüri üyelerinden kimin takımına gitmeyi seçti ?

Eser Yenenler 31 Aralık 2012 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Eser Yenenler O Ses Türkiye performansı seyirci ile paylaşıldığında konumuz güncellenecektir.
Eser Yenenler yılbaşı özel O Ses Türkiye performansı ile alakadar görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümü aracılığı ile yazabilirsiniz.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Eser Yenenler