Serdi ve Serkan Beatbox Kapışması

Serdi ve Serkan 5 Ocak 2013 Cumartesi günü karşı karşıya geliyor.Serdi ve Serkan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan iki büyük beatbox erbabı. Ağızlarıyla melodik sesler çıkaran ve bu seslerle salonu çoşturan iki isim, Serdi ve Serkan. Yetenek Sizsiniz Türkiye seyircileri önceki bölümlerden hatırlayacaklar ki Serdi ilk turda Serkan'a meydan okumuştu. Acun Ilıcalı'da bu ikiliyi aynı sahneye çıkarmayı düşündü ve 5 Ocak 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Serdi ile Serkan beatbox kapışması gerçekleştirdi. Alp Kırşan'ın anonsuyla iki isimde sahneye davet edildi ve hünerlerini sergiledi.

Serdi ve Serkan Beatbox

Serdi ve Serkan iki büyük beatboxer. Serdi ile Serkan'ın beatbox battle yapması salonu ve ekran başındaki seyircileri gerçekten oldukça heyecanlandırdı. Serdi ve Serkan beatbox yarışmasında bakalım kazanan kim oldu ? 5 Ocak 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye Serdi ve Serkan Beatbox kapışmasının sonucu ikilinin yarışından sonra sitemize eklenecektir.

Serdi ve Serkan Beatbox Mücadelesi

Video Hazırlanıyor...

Serdi - Serkan Beatbox 5 Ocak 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye

5 Ocak 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında bir ilk daha yaşandı. Serdi ve Serkan aynı sahneyi paylaştı ve birbirlerine en iyi şovlarını sergiledi. Bakalım bu kapışma sonrasında seyircinin beğenisini toplayan isim kim oldu... Serdi ve Serkan beatbox yarışması ile alakadar görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümü aracılığı ile yazabilirsiniz.

Serdi ve Serkan Beatbox