Aşk Dizisi 2.Bölüm Fragmanı

Aşk dizisi yeni bölümü ile önümüzdeki hafta Çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizi yayınlandığı ilk bölümü ile oldukça ses getirdi. Gerek sosyal gerekse görsel medyada Aşk 2.bölüm fragmanı merak konusu oldu. Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ile Nebahat Çehre gibi başarılı oyuncuların başrol olarak yer aldığı Aşk dizisi reyting sıralamalarında kendini göstermeyi başardı. Özellikle Hazal Kaya hayranları oyuncuyu ekranlarda görmekten dolayı çok mutlu oldu. Hazal Kaya'nın yeni dizisi olarak da bilinen Aşk dizisinin 2.bölüm fragmanı dizi ekibi tarafından yeni bölümden sahnelerin derlenip hazırlanması ile birlikte seyirciye sunulacak.

ask-dizisi


Aşk 2.Bölüm Fragmanı (Hazal Kaya)


Aşk 2.bölüm fragmanı dizinin 2 Ekim 2013 Çarşamba günkü bölümünü tanıtacak. Oldukça rekabetli bir günde ekranlara gelmeye başlayan Aşk iddialı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile diğer diziler arasından sıyrılmaya başladı bile. İlk bölümünden itibaren kendi hayran kitlesini oluşturmayı başaran dizi Aşk 2 Ekim fragmanı ile yeni bölümde olacakları izleyiciye kısmende olsa aktaracak. Hazal Kaya dizide "Azra" rolünü canlandırıyor.

Aşk 2.Bölüm Fragmanı



Aşk 2.bölüm fragmanı ve pek çok dizinin fragmanları sitemizde yer almaya devam edecek. Aşk dizisi 2.bölüm tanıtım videosu 2 Ekim'deki bölümün fragmanı olarak literatürde yerini aldı.