PES 2014 Frikikten Gol Atma

PES 2014 frikikten gol atma meselesi oyunu oynayanlar arasında her zaman bir muamma olmuştur. Kimisi her zaman şans olduğuna inanır kimisi de bu işin profesyonellik olduğuna. PES 2014 frikikten gol atma konusunun %100 olarak kesinliği olmasa da %85 olarak gol olacağı durumlar vardır. Tabi ki bu durum şut mesafesine göre değişkenlik gösterecektir. PES 2014 frikikten gol atma konusu oyuncunun yeteneğine ve topun dikildiği yere göre farklılık gösterir. En iyi şekilde vurmak her zaman bir avantajdır. Bunun içinde doğru tuş kombinasyonu gerekir. Top gol olmasa bile atak veya korner kazanmalısınız. Eğer barajdan dönerse topu rakibe vermiş olursunuz ki bu durum hiç de hoş değildir. Dolayısıyla doğru ve etkili bir frikik her zaman gol için bir şans demektir. Bazen orta kesmek daha mantıklıdır ancak PES 2014'te frikikten gol atmak istiyorsanız sizler için derlenmiş bir video var. Yazımızın devamındaki PES 2014'te frikikten gol atma videosuna bakabilirsiniz.

PES-2014-Frikik

PES 2014 Frikik Golü Nasıl Atılır ?

PES 2014 frikik golleri tekrarda izlenecek goller oluyor. Özellikle bir C.Ronaldo veya Pirlo golü yeme de yanında yat kıvamını bulabiliyor. Ancak doğru falso ve doğru köşeye göndermek önemli. Bunun içinde yazımızın devamında yer alan PES 2014 frikikten gol atma videosuna bakabilir ve bu konuda fikir sahibi olabilirsiniz.

PES 2014 Frikik'ten Gol Atma

Arkadaşlar videoda görebileceğiniz üzere Xbox ve Playstation'da PES 2014 frikikten gol atma örnekleri yer alıyor. Sizlerde bu konu da bilgi sahibiyseniz edindiğiniz bilgi ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...