PES 2014 Kolay Çalım Atma

Son zamanların en popüler oyunu olan PES 2014 yeni seneden önce kullanıcılara sunuldu. PES 2014 ile ilgili pek çok şey merak konusuydu. En önemlilerinden biri ise geçen seneki varyasyondan farkı neydi yani PES 2013'te olmayıpta PES 2014'te olanlar neydi... Bunları grafik özelliklerinden başlayarak sıralayabiliriz ancak daha çok merak edilen husus PES 2014 kolay çalım atma ve PES 2014 hareket yapma üzerine... PES 2014 çalım atma konusu oldukça basit. Tabi ki daha önceden PES serisini oynayanlar için. Aslında kısmen geçen seneki oyunla aynı gibi ama daha farklı hareketler de mevcut. PES 2014'e özel hareketleri yazımızın devamında bulunan videoda bulabilirsiniz. PES 2014 kolay çalım atma da bu hareketlerle yapılıyor. O yüzden iki konuyu tek başlık altında inceleyeceğiz. Hareket yapma ve çalım atma. PES 2014 kolay çalım atma aslında oyun içerisinde bulunan hareketleri düzgün yapmakla ortaya çıkıyor. Yani tuş kombinasyonlarını düzgün ve uygun bir şekilde gerçekleştirebilirseniz karşınızdaki rakibe kolaylıkla çalım atabilirsiniz.


PES-2014

PES 2014 Hareket Yapma ve Çalım Atma

PES 2014'te hareket yapacak ve çalım atacak oyuncunun özellikleri tabi ki önem taşıyor. Özellikle hız ve yetenek konusunda etkin oyuncuların çalım atarken kullanılması avantaj sağlayacaktır. PES 2014'te işler biraz daha gerçekçi olduğu için yoğun pres yani yoğun baskı gördüğünüz alanlarda bu hareketleri denemek risk taşır topu kaptırabilir ve kontra ataktan gol yiyebilirsiniz. Önceden antrenman bölümünde deneyeceğiniz hareketleri daha sonra multiplayer olarak oynarken kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kısa bir ip ucu verelim hareketlerle çalım yaptıktan sonra kısa paslarla daha rahat bir atak oluşturabilirsiniz. Bir oyuncuya çok fazla yüklenmeden baskıyı takımda dağıtarak oyun kurarsanız gol bulma şansınız artacaktır. Merak edenler için PES 2014 kolay çalım atma videosu, tuş takımının kombinasyonu ve daha fazlası yazımızın devamında bulunuyor.

PES 2014 Çalım Atma ve Hareket Nasıl Yapılır ?


PES 2014 kolay çalım atma ve hareket yapma ile ilgili sizlerde edindiğiniz bilgileri ve tüyoları aşağıdaki YORUM bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...