Yeşil Deniz 53.Bölüm Fragmanı 28 Aralık

Yeşil Deniz 53.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak şeklinde suallere yanıt vermek için oluşturulan bu konuda dizinin yeni bölümüne dair tüyolar edinebilirsiniz. Yeşil Deniz dizisi televizyon ekranlarının aile yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Her hafta yeni bölümleri ile TRT ekranların izleyicisi ile buluşan proje yeni haftada da merak edilen yapımlardan biri. Yeşil Deniz dizisinin 52.bölümünün devamı niteliğinde olan dizinin 28 Aralık tanıtımı yeni bölümden sahneler verecek.

Yesil-Deniz-Fragman

Yeşil Deniz 53.Bölüm Fragmanı

Yeşil Deniz 53.bölüm fragmanı ip uçları barındıran bir tanıtım olarak karşımıza çıkacak. Yeşil Deniz 28 Aralık fragmanı olarak da bilinen tanıtım dizinin yeni bölümünden sahnelerin kesilip derlenmesi ile oluşturuluyor. Dolayısıyla seyirci yeni bölüme dair fikir sahibi oluyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse senaryosu ile beğeni toplayan dizinin yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandığında bu başlık altında olacaktır.

Yeşil Deniz 53.Bölüm Fragmanı


Yeşil Deniz dizisi 2016'da yeni bölümleri ile yayın hayatına devam edecek.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...