4 Agustos Başakşehir Rijeka Maçı Hangi Kanalda ?

4 Ağustos Başakşehir Rijeka Maçı Canlı İzle Hangi Kanalda ?


Başakşehir Rijeka maçı canlı izle, Başakşehir Rijeka maçı izle, Başakşehir Rijeka maçı 4 Ağustos Hangi Kanalda ?

Yükselişte olan Başakşehir tüm azmi ve hırsıyla yoluna devam ediyor. 4 Ağustos 2016 Perşembe günü Rijeka ile maç yapacak olan futbol takımı antrenmanlarını ve teknik taktikleri oldukça ciddiye alıyor. Bu maçıda kazanmak isteyen Başakşehir maçın favorisi olsa da Rijeka takımının yaş ortalaması oldukça genç ve diri bir takım olarak karşımıza çıkıyor.

Bugün Türkiye'yi ve Türk futbolunu temsil eden takımlardan biri de Başakşehir spor. Deplasman'da oynanacak karşılaşmaya dair akıllarda sualler olsa da maçın detayları belli oldu.

Basaksehir-Rijeka-Maci-4-Agust

Başakşehir Rijeka Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak ?


Avrupa Ligi Üçüncü eleme turu, 2. Maç olarak literatürde yerini alan karşılaşma Türkiye saati ile 21.15'te başlayacak. TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç öncesinde Abdullah AVCI hedefin gruplara kalmak olduğunu belirtirken maçı kazanmak istediklerini de vurgulamış oldu. Bir Hırvatistan takımı olan Rijeka kendi evinde Başakşehir'i ağırlayacak.

Maçın hakemi olarak Romanya Futbol Federasyonundan Marius Avram seçildi. Başakşehir Rijeka maçının iddaa kodu 522 olarak belirlendi.

Maç ile ilgili görüş ve yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Rijeka - Başakşehir maçında temsilcimiz Başakşehir'e başarılar dileriz...

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...