30 Kasım 2016 Okullar Tatil Olacak Mı ?

30 Kasım 2016 Hava Durumu Nasıl Olacak ?

Kasım ayının son dönemlerinde havaların iyiden iyiye soğuması ile kar beklentisi de arttı. Meteoroloji uzmanlarınca 30 Kasım 2016'da kar yağacağı konusu gündeme getirildi. Haber bültenlerinde ve sosyal medyada 2017'ye doğru giderken yağacak olan ilk kar haberi Kasım ayında paylaşılmış oldu.

30-Kasim-2016-Hava-Nasil-Olacak


Yurdun genelinde soğuk bir hava durumu hakim. Özellikle İstanbulluların merak ettiği kar konusu ile ilgili net bilgi Salı günü 15.00 saatlerinde farklı web platformlarında paylaşılmaya başlandı. Çarşamba günü kar yağacak mı sorusu ile ilgili edinilen hava durumu tahminleri şu şekilde ;

İstanbul'da Çarşamba günkü kar söylentileri kısmen boşa çıktı denilebilir. Uzman hava tahmin platformlarınca 30 Kasım 2016 Çarşamba günü sağanak yağış bekleniyor. Net olmamakla birlikte yağan yağmur karla karışık olabilir.

Soğuk hava koşullarından dolayı MEB'den herhangi bir açıklama şuan için yapılmadı. Yani okulların tatil olup olmayacağı konusu gündemde değil. Standart şekilde İstanbul'daki öğrenciler eğitim-öğretim hayatlarına devam edecek.