Derya Baykal'in Kızı Çizgi Film Çekecekmiş !

Ünlü Derya Baykal ile Ferhan şensoy’un New York’ta grafik-animasyon eğitimi alan kızları Derya Baykal, önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.

Alışveriş merkezini köpeği Ponpon’la dolaşan Baykal, ailesi gibi tiyatrocu olmayacağını, Türkiye’ye dönüşünde bir çizgi film hazırlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Tiyatrocu Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızı ve aynı zamanda Newyork'da grafik ve animasyon eğitimi alan Derya Baykal, öncekigün İstinyepark'taydı.

Tiyatrocu Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızı ve aynı zamanda Newyork'da grafik ve animasyon eğitimi alan Derya Baykal, öncekigün İstinyerpark'a birlikte geldiği Galatasaray futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim'le objektiflere yansıdı.

Yurtdışı dönüşü çizgifilm yapmak için çalışma yapacağını söyleyen Derya Baykal, ilgi çekici pantolonu ile dikkat çekti. Annesi gibi tiyatrocu olmayacağını söyleyen Derya Baykal, 'Bir sürü teklif zaten anneme geliyormuş o bunları bize bile haber vermiyormuş, kendi işimizi kendimiz yapalım diye' dedi.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...