Bir Erkek Bir Kadin Fragmani Full Izle 9.Bolum [Star Tv]

Bir Erkek Bir Kadin 9.Bölüm Fragmani Full Izleyin.28 Ocak 2012 Bir Kadın Bir Erkek Bölümü İzle.


Bir kadın bir erkek star tv izle, Bir Kadın Bir Erkek dizisi izle, Bir kadın bir erkek 9. bölüm izle, bir erkek bir kadin yeni fragman izle, bir kadın bir erkek 28 ocak izle.


Bir Erkek Bir Kadın
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2012
Yayın Saati :23.15
Tür : Yerli Dizi
Kanal : Star Tv

Bir Erkek Bir Kadın

Bir Erkek Bir Kadin Star TV Izle
Onları bir fenomene dönüştüren, ekranda ve sanal alemde fırtınalar estiren komedi dizisi artık Star’da…Demet Evgar ve Emre Karayel’in oynadığı, kadın- erkek ilişkisi üzerine etkileyici, sınırları zorlayan, cesur diyalogları ve esprileriyle çok sevilen dizi yeni bölümleriyle Cuma ve Cumartesi geceleri Star’da yayınlanıyor. Zeynep öğretmen mi oluyor?Evde oturmaktan sıkılan Zeynep, sonunda kendini oyalayacak bir iş bulmuştur. Yakınlarındaki okulda rehber öğretmen sıkıntısı vardır. Zeynep derslere girmek için gönüllü olur. Tek derdi çocuklarla vakit geçirmek, onlara güzel şeyler öğretmektir. Ama işler hayal ettiği gibi yürümez.Ozan ve Zeynep’in berber anlayışı çok farklıdır.Saç kestirmek erkek için sıradan bir olayken, kadın için hayati kararların verildiği bir organizasyondur. O yüzden bir erkek berberi ne kadar sıkıcıysa, kadın kuaförü bir o kadar şenliklidir. Hele ki işin içinde Ozan'la Zeynep varsa...Zeynep ve Ozan'ın alışveriş merkeziyle imtihanı...Her kadın gibi Zeynep'in de dört gözle beklediği an gelmiştir; İndirim Haftası! Nihayet indirime giren o çok şık ceket, omuzları dar gelse de inanılmaz fiyata indiği için zorla sığılan gömlek, sezonu geçti ama olsun seneye giyilir diye alınıp seneye giyilmeyen süet ayakkabı. Zeynep ve özellikle Ozan'ın alışveriş merkeziyle imtihanı komik anlara sahne olacak. Zeynep, Ozan’a sararsa?Zeynep Ozan’a, durup dururken sarınca Ozan ne yapacağını bilemez. Bu tür durumlarda, Ozan ne kadar çabalasa da çoğu zaman Zenep’in üstünlüğü ile sonuçlanır.
Hurriyet'ten Alıntıdır.


Bir Erkek BiR Kadin 2.Fragmani[Yeni]

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...