Tolga Çevik Sen Kimsin Fragmanı

Tolga Çevik Sen Kimsin Filmi Fragmani Izle.

Komedi Dükkanı'ndan sonra Avrupa Yakası gibi daha çok sürekli televizyon ekranlarında olan programlarda karşımıza çıkan Toga Çevik bu seferde yep yeni bir proje olan sinema filmi "Sen Kimsin" ile sinema salonlarını dolduracak.
Tolga Çevik’in en son filmi “Sen Kimsin?”in afişi ve fragman videosu şimdiden yayınlandı.Tolga Çevik yeni filminde karşımıza "Dedektif Tekin" rolunde çıkacak.Filmin başrolu tabi ki Tolga Çevik olacak.

Tolge Çevik Yeni Filmi "Sen Kimsin : Dedektif Tekin" Oyuncuları Ve Film Hakkında Bilgi

Film hakkında şöyle bir bilgi paylaşalım ;
TOLGA ÇEVİK ;
Tekin'in Adını Eşim Koydu.

Çevik, ismi önceden "Hayırdır Tekin" şeklinde yayımlanan filmin daha sonra "Sen Kimsin" ismini alması ile alakadar olarak "Filmimiz "Sen Kimsin" vatana millete hayırlı olsun. Filmimizin kesin ismi ‘Sen Kimsin?’dir çünkü gerçekten filmi anlatan cümle budur" diye konuştu. Filmin öyküsünü kaleme döktüğü sırada Tekin karakterinin adını eşi Özge Çevik'in verdiğini anlatan Tolga Çevik "Kimse bilmiyor senaryoyu ama eşim biliyor. Tekin adını da eşim koydu. Tekin olsun dedi çok hoşumuza gitti. ben de tamam dedim" diyerek konuşmasını noktaladı.

Sen Kimsin Oyuncuları

Tolga Çevik'in son filmi Sen Kimsin'in oyuncuları hakkında resmi facebook sitesinden bilgi alabilirsiniz Bunun yanı sıra Buradan da Sen Kimsin'in Oyuncuları Hakkında Bilgiye Ulaşabilirsiniz.

Sen Kimsin Filmi Fragman Videosu Izle.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...