O Ses Turkiye Final Izle 19 Subat 2012

O Ses Turkiye Finali Izle 19 Subat 2012



O Ses Türkiye Final Izle.


O Ses Turkiye Final izle, O Ses Türkiye Finalistleri, O Ses Türkiye Final izle, O Ses Türkiye finali izle, O Ses Türkiye final bölümü izle, O Ses Türkiye final performansları izle, O Ses Turkiye Final Canli Izle.

O Ses Turkiye Final

O Ses Türkiye Final


O Ses Türkiye Final 19 Şubat 2012 tarihinde ekranlara gelecek.Bu seferki performanslar heyecanla beklenen ve son şarkılar olacak.O Ses Türkiye'nin final bölümü heyecanla bekleniyor herkes acaba kim 1. olacak diye merak ediyor.O Ses Türkiye yarışmasında Türkiye'nin en iyi sesini bulabilmek için son perde olan "Final" bölümünde bakalım hangi şarkılar kulakların pasını silecek. Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar'ın takımlarından birer yarışmacı finale kaldı.
Mustafa Sandal'ın Takımından Finale Kalan Isim İbrahim Şevki Oldu.
Murat Boz'un Takımından Finale Kalan Isim Oğuz Berkay Fidan Oldu.
Hülya Avşar'ın Takımından Finale Kalan Isim Fatma İşcan Oldu.
Hadise'nin Takımından Finale Kalan Isim Bihter Erkmen Oldu.

O Ses Türkiye yarışmasının Final bölümünü yani O Ses Türkiye Final yarışmasını Bakburaya Blog'dan online olarak takip edebilecek ve performansları burada izleyebileceksiniz.Şimdiden iyi seyirler dileriz.

5 yorum

avatar

O Ses Türkiye Final Bölümü Nasıl Bitecek Acaba Ya ?

avatar

Bok gibi yarışma .

avatar

Tabikide Fatma kazanacak,Ibrahim kazanacakk deyilya..

avatar

tebrikler Oğuz,
tebrikler MURAT BOZ <3

avatar

hoca murat oldukdan sonra kazanmayip da napacak

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...