Yetenek Sizsiniz Sean Kimdir ? (Futbol Gösterisi)

Televizyon ekranlarının sevilen ve Türkiye'nin yeteneğini arayan yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2013 sezonunda öyle bir yetenek vardı ki izleyenleri adeta hayran bıraktı. Street Kings olarak sahne alan Sean Garnier ve arkadaşları inanılmaz bir futbol gösterine imza attı. Özellikle Acun Ilıcalı'nın oldukça beğendiği Sean 2006 senesinde Brezilya'da dünya şampiyonu olmuş. 2013 senesinde Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılarak oldukça iddialı bir performans sergileyen yarışmacı seyircilerden iki kişi seçip minyatür kale maç yaptığı esnada topu tişörtünün altına alarak gizlemesi ile rakip takımı şaşırtmış ve oldukça ilgi görmüştü. Sean bu hareketi daha önce Red Bull Freestyle Soccer'de Barcelona'nın genç yıldızı Neymar'a da yapmış. 29 Yaşındaki Sean'ın Neymar ile olan videosu merak edenler için yazımızın devamında bulunmaktadır.

Sean Garnier Fotoğraf
Sean Garnier
Sean Garnier

Sean Garnier Neymar Kapışması

Sean Garnier vs Neymar


Sean Garnier Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur'a kalan yarışmacılardan biri. Street Kings olarak 2.Tur'da ne yapacakları oldukça merak ediliyor. Görüş ve düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...