Kil Maskesi Yapımı (Video)

Kil Maskesi Nedir ? Kil Maskesi Nasıl Yapılır ? (Kil Maskesi Yapımı Video)


Bu konumuzda daha çok hanım takipçilerimizi ilgilendiren bir konuya değinmek istedik. Son zamanlarda özellikle yaz aylarında aşırı sıcaklardan ve nemden dolayı ciltte bazı yıpranmalar olabiliyor. Cildi beslemek,temizlemek ve sıkılaştırmak içinse son günlerde kil maskesi bir hayli tutuldu. Biz bu konumuzda kil maskesinden bashedeceğiz. Bu maskede kullanılacak kilin temiz olması gerekiyor unutmayın...

Kil Maskesi Ne İşe Yarar ?

Kil Maskesi Yapimi
Kil maskeleri cilt bakımı için kullanılan karışımlardır. Kil maskesinde kullanılan kil cildi temizleyici faktör olarak karışıma dahil edilir.İsmi bu yüzden kil maskesi olarak kalmıştır çünkü bu karışımın en önemli unsuru kildir. Kil temizleyici olmasının yanı sıra besleyici bir özellikte barındırır. Bu maskedeki kilin amacı ise kil ciltteki kirli tabakacıkları epidermisin boşluklarından çıkartır.

Kil Maskesi Nedir ?


Kil maskesi için kil kullanılarak pürüzsüz bir cilde sahip olabilmek için yapılan bir cilt ürünüdür diyebiliriz. Kil maskesi cildi temizler,sıkılaştırır,besler ve toksinleri atmakta yardımcı olur.

Dipnot ;
Konumuzla alakadar olarak "Kil" doğada bulunan ve farklı mikroorganizmalara karşı aktif olduğu kanıtlanmış bir doğal antiseptiktir.

Kil Maskesi Nasıl Yapılır ? Kil Maskesi Yapımı


Aşağıdaki videoyu internette sizler için bulduk. Bir ev yapımı Kil Maskesi videosudur. İzleyip yorumlarınızı "Yorum Yap" kısmından bildirebilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...