Huzur Sokağı 2.Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Huzur Sokağı 2.Bölüm 14 Eylül 2012


Huzur Sokağı 2.bölüm fragmanı ve özeti ile şimdiden izleyici karşısına çıktı. Huzur Sokağı 2.bölüm 14 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak.


Huzur Sokağı'nın yapımcılığını Set Film yapıyor. Huzur Sokağı yönetmeni ise Şenol Sönmez. Cuma günü akşamlarında ekranlara gelecek Huzur Sokağı dizisinin oyuncu kadrosunda Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk ve Gökhan Mete gibi isimler göze çarpmakta.

Atv'nin yeni dizisi Huzur Sokağı; Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikayesini ekrana getirecek.

Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor.

Huzur Sokağı 2.Bölüm Fragmanı (Huzur Sokağı'nın 2.bölüm fragmanı aynı zamanda Huzur Sokağı 2.bölüm özeti niteliğinide taşıyor.)

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...