Galatasaray Cluj Maçı 7 Kasım 2012

Galatasaray Cluj maçı  isimli makalemizde Galatasaray Cluj maçı saat kaçta ve Galatasaray Cluj maçı özeti gibi bilgileri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Galatasaray Cluj maçı ekranlardaki heyecanlı maçlardan biri. Fatih Terim ve aslanları bu maç için oldukça ciddi bir antrenman çalışması yaptı. UEFA Şampiyonlar liginde bizleri temsil eden sarı kırmızılı takım Galatasaray 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Romanya'da Cluj ile maç yapacak. Galatasaray Cluj maçı izlenirken heyecanlanacağımız maçlardan biri olacak bu kesin.

Galatasaray Cluj Maçı

Galatasaray Cluj maçı izlemek için AZ TV yayınına erişebilmeniz lazım. Galatasaray Cluj maçı bilgilerine bakarsak maç Cluj'un stadyumunda yani Stadionul Dr. Constantin Radulescu isimli stadyumda oynanacak. Galatasaray Cluj maçı 7 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Galatasaray Cluj maçı yayını Az Tv'den de ekranlara gelecek. Galatasaray Cluj maçı radyodan dinlemek isteyenler için maçın radyo yayınları da mevcut.

7 Kasım 2012 Galatasaray Cluj Maçı

7 Kasım 2012 Galatasaray Cluj Maçı Az Tv 'de olacak. Galatasaray Cluj maçında daha önce pek iyi sonuç alamamıştık. Fakat bu seferki Galatasaray daha bilinçli bir şekilde sahaya çıkacak.

Galatasaray Cluj Maçı Kadroları

Galatasaray Kadrosu ; Fernando Muslera, Dany Nounkeu, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Albert Riera, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Emre Çolak, Burak Yılmaz ve Umut Bulut ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Cluj Kadrosu ; Felgueiras, Pinto, Cadu, Rada (Piccola), Sepsi, Mureşan, Aguirregaray, Gademeche, Bastos, Camora ve Kapetanos ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Galatasaray Cluj maçının bilgilerini Maç izle kategorimizde de bulabilirsiniz. Galatasaray Cluj maçı yayını maç saatinde başlayacaktır.

Galatasaray Cluj Maçı Resim
Galatasaray-Cluj-maci