Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim O Ses Türkiye

Mustafa Bozkurt, Kafama Sıkar Giderim isimli şarkıyı O Ses Türkiye yarışmasında seslendirdi ve bütün jüriyi döndürmeyi başardı. Mustafa Bozkurt yarışmadı ki performansıyla stüdyodaki konukları büyülerken ekranları başında bulunan seyircileri de mest etti. O Ses Türkiye 26 Kasım 2012 Mustafa Bozkurt performansı twitter gibi sosyal ağlarda oldukça popüler hale geldi. Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim O Ses Türkiye'nin 26 Kasım 2012 tarihindeki bölümüne damga vurdu diyebiliriz.

Mustafa Bozkurt - Kafama Sıkar Giderim

Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim performansı ile yarışmanın en güçlü adaylarından olduğunu seyirciye ve diğer yarışmacılara kanıtladı. Mustafa Bozkurt, Ahmet Kaya'nın Kafama Sıkar Giderim isimli eserini seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim şarkısını dinlerken seyirciler de eşlik etti ve duygulandı. O Ses Türkiye 26 Kasım 2012 tarihindeki bölümünde yarışmacı adayı olarak sahneye çıkan Mustafa Bozkurt bütün jüri adaylarını döndürdü. Peki Mustafa Bozkurt kimin takımına gitti ? Mustafa Bozkurt O Ses Türkiye'de Kafama Sıkar Giderim isimli eseri seslendirdikten sonra jüri üyelerinden Hülya Avşar'ın takımına gitmeyi seçti.

26 Kasım 2012 O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt - Kafama Sıkar Giderim

26 Kasım 2012 O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim performansı ile alakadar yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümü aracılığı ile paylaşabilirsiniz. O Ses Türkiye yeni yarışmacıları ve yeni performanslarla devam edecek. 26 Kasım 2012 O Ses Türkiye fragmanını O Ses Türkiye kategorimizde bulabilirsiniz.

Kaynak : Mustafa Bozkurt Kafama Sıkar Giderim (O Ses Türkiye 9.Bölüm)