Kopenhag Galatasaray Maçı 5 Kasım 2013

Haftanın merakla beklenen şampiyonlar ligi maçlarından biri olan Kopenhag Galatasaray maçı 5 Kasım 2013 tarihinde oynanacak. Karşılaşmada Galatasaray konuk takım olarak Kopenhag'ın sahasına gidecek. Şampiyonlar Ligi B Grubu maçlarından biri olan mücadele oldukça heyecanlı ve futbol dolu bir maç olacak. Her iki takımda galibiyet arıyor. Galatasaray B Grubunda ikinci sırada bulunuyor. Eğer Kopenhag'ı kendi sahasında yenebilirse oldukça büyük bir avantaj sağlayacak. Taraftarında desteği ile moral depolayan sarı kırmızılı ekibin kadrosundaki eksikler düşüncelere yol açıyor. Bu maçta iki önemli isim sahada olamayacak. Bunlardan biri Wesley Sneijder diğeri ise kaleci Muslera sakatlıkları bulunan futbolcular Kopenhag maçında olmayacak. Kalede ise Orkun'un sakatlığı sürüyor ve Aykut'un da ismi Şampiyolar Ligi kadrosunda geçmiyor. Dolayısıyla Galatasaray'ın kalesinde Eray yer alacak. Roberto Mancini nasıl bir kadro çıkarır bilinmez ama iki önemli eksik Galatasaray'ı deplasmanda oldukça zorlayacak gibi duruyor.

Kopenhag-Galatasaray Maci


Kopenhag Galatasaray Maçı Şifresiz İzle

Kopenhag Galatasaray maçı şifresiz olarak televizyon ekranlarında yer alacak. Türkiye saati ile 21.45'te Star ekranlarında canlı olarak yayınlanacak karşılaşma için geri sayım başladı. Oyuncular son antrenmanlarına çıktı ancak şuan için net bir ilk 11 söyleyemiyoruz. Kopenhag Galatasaray maçının iddaa kodu ise 407 olarak belirlendi. Karşılaşmada Galatasaray'a başarılar diliyoruz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...