Kara Sevda Oyuncuları Kimlerdir ?

Kara Sevda oyuncuları belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosu merak edenler için paylaşıldı...

Televizyon ekranlarında 2015 yaz aylarında yayın hayatına başlayan yapım Kara Sevda dizisi görsel ve yazılı basının yanı sıra sosyal medyada da popüler olan konulardan biri. Elbetteki Kara Sevda oyuncu kadrosunun bu durumdaki etkisi büyük. Dizinin tanıtım afişleri ve fragmanlarından sonra en çok merak edilen soru olan "Kara Sevda oyuncuları kimlerdir ?" yakın zamanda yanıt buldu.

Star Tv kanalının yaz aylarında ekranlara getireceği projelerden biri olan Kara Sevda için heyecanlı bekleyiş başladı.

Kara Sevda


Kara Sevda Ne Zaman Başlayacak ?

2015 Eylül ayında seyircilerle buluşması planlanan dizi Kara Sevda'nın başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül olarak literatürde yerini aldı. Star ekranlarında Kara Sevda dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın yaptığı ve yapımcılığını Ay Yapım üstlendiği yeni dizi Kara Sevda, Eylül ayında ekranlarda olacak.

Büyük bir merakla beklenen dizinin detayları ise söyle ;

Genel olarak oyunculara ve konusuna bir bakacak olursak Burak Özçivit dizide bir mühendis olarak karşımıza çıkacak. Kara Sevda dizisinin konusu maden ocakları hakkın da olacaktır. Türkiye'nin önemli bir problemi haline gelen maden ocaklarında yapılan hataları ve işçilerin hangi şartlar altında çalıştıklarını konu alan dizi merakla bekleniyor.


Dizinin oyuncu kadrosuna dair açıklanan isimler liste haline yazımızın devamında yer alıyor.

    Kara Sevda Oyuncuları
  • Çağla Demir

  • Melisa Aslı Pamuk

  • Payidar Tüfekçioğlu

  • Burak Özçivit

  • Neslihan Atagül

  • Zerrin Tekindor

  • Furkan Andiç

  • Hazal Filiz Küçükköse
Kara Sevda oyuncuları veya Kara Sevda oyuncu kadrosu ile ilgili bilgileri bizlerle bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

Üyeliğiniz yoksa yorum kısmındaki Yorumlama Biçiminden "Anonim" veya "Adı/Url" seçeneklerinden birini seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.Teşekkür Ederiz...